Omdat sporten enorm leuk is, gaan we elk jaar met alle leerlingen op sportdag. In mei trekken we er een dagje op uit. Ze konden dit jaar kiezen uit: De Mosten in Hoogstraten, Airzone in Kontich, kajakken op de Nete, een mooie wandeltocht, de Beachclub in Blankenberge en dansen in Danzateljee in Berchem! Sportieve pret verzekerd!

sportdag

Onze leerlingen kunnen zich tussen de middag onder toezicht van een leerkracht uitleven in onze sporthal.

Middagsport is vrijwillig, ze kunnen zoveel deelnemen aan middagsport als ze willen. Verschillende sporten worden aangeboden: voetbal, basketbal, dans, lopen, badminton, enz...

MIDDAG

SPORT

Elk jaar organiseren de sportleerkrachten i.s.m. reisorganisatie ‘JOSK’ een skireis. Deze gaat door tijdens de krokusvakantie. Inschrijven is vrijblijvend. We trekken naar het prachtige skigebied van Kronplatz (Italië). We verblijven daar in het zeer gezellig en gastvrij pension ‘Enzian'.

Begin september ontvangen de leerlingen alle info hierover. De prijs ligt rond de 830 €, alles inbegrepen (ski- of snowboardles, materiaal, vervoer, verblijf in volpension). De zeer ervaren skiërs en snowboarders mogen vrij skiën (wel steeds onder begeleiding).
Overdag wordt er stevig geskied en ’s avonds zijn er gezellige activiteiten om de dag af te sluiten. Avondactiviteiten zijn: Swingpaleis, fakkeltocht, sneeuwrodelen, filmavond enz…


Elk jaar opnieuw een zeer fijne reis. De ideale gelegenheid om eens andere leerlingen (van andere jaren) te leren kennen. Wees er in september snel bij als je mee wilt. De skireis is elk jaar snel volgeboekt. Misschien tot op de skipiste?

SKI&

SNOWBOARD

Ben jij zo’n sportieveling uit het secundair onderwijs die graag allerlei sporten doet? Dan is de SNS-pas op jouw lijf geschreven! Met deze pas kies je immers zelf wat, waar, wanneer en hoeveel je wil sporten.
Vooraf inschrijven is niet nodig! Je kijkt op het uurrooster wat er die dag te doen is en gaat er op af. Je hebt keuze uit een indrukwekkend aanbod van toffe activiteiten zoals hip-hop, badminton, aërobic, fitness, spinning, tennis, muurklimmen, squash, ... te veel om op te noemen.

Alle activiteiten gaan door in verschillende sportaccommodaties of scholen in de buurt. Ze sluiten doorgaans aan op de schooluren zodat je niet veel tijd verspeelt.

De meeste regio's werken met 2 semesters (van oktober tot januari en van februari tot mei). Er wordt een kleine bijdrage gevraagd. Je kan een deel van je inschrijvingsgeld terugkrijgen via je ziekteverzekering. Vraag daarom bij je mutualiteit de nodige blanco-formulieren aan.

Meer informatie op de website

SPORT NA SCHOOL

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Contacteer Ons

Ons adres

Tel: 03 239 00 23

Email: secretariaat@kaberchem.be

Uitbreidingstraat 246

2600 BERCHEM